søndag 6. mai 2007

Endelig kom de og hentet containeren...

Endelig ble det klaff og containeren som nå har stått her på tomta vår i flere måndeder kunne sendes til Tarime. Det er ikke lite energi som har gått med til å få orden på det. Både hos oss som jobbe her i Arsuha og de som egentlig skal ha den i Tarime. Daglig har det vært sagt at "leo" i dag kommer vi..... men nå er den på vei til Tarime - skal med lastbil gjennom Serengetti.....Det var en opplevelse for oss som bor her og så den store kranbilen komme og løfte containeren over på lastebilen som skulle frakte den avsted, både store og små syntes dette var spennende , både vi som bor her og de som var på besøke på gjestehuset...:

Det var en ordentlig kranbil som kom, og vi var alle glade for at det var solskinn og tørt, for hvis ikke hadde vi ikke fått gjort det, og det kostet ganske mye pr time å leie kranbilen for å få containeren over på lastebilen:

Jeg må også ta med at jeg tidlig i uke reiste fra Voi til Nairobi og det er mye spennende langs veien, folk er utrolig kreative på navngivning - her OK-hotellet (tror jeg skal få tatt noen bilder av alle de flotte navnene man har funnet på for hoteller og resturanter)- stilig hva?:
Noe annet som var flott, var alle de kvite blomstene som dukker opp i begynnelsen av regntiden, minnet om hvitveisen i Norge:

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei der: Kjekt å følge med. Flotte bilder, og så kjekt med tur til Voi. Skal meg en tur ned i sentrum, men måtte bare ta en titt innom deg, for å si hei.