fredag 17. august 2007

REIDUN S BLIR PENSJONIST...

Tidlig i dag morres (kl 0700), så tok vi farvel med Reidun S da ho satte kurs for Norge igjen - ho blir nå pensjonist på heltid etter 16 år her i Øst-Afrika. Etter at mannen hennes Steinar ble skutt og døde her på stasjonen vår i Arusha for 8 år siden, så har Reidun jobba med boksalg som frilanser. Ho har komme seg ut på allverden avsidesliggende markeder rundt Arusha og solgt bøker.
Men ho er nok ikke ferdig med Afrika nei, for ho skal utigjen som turist (allerede til jul).....

Kvelden før hadde vi avskjed for henne som en del av bønnemøtet i Nairobi. Her med Regionsleder Rune og Direktør for Haydom, Øystein.

Ove (voluntøren vår) og jeg var så heldige å få kjøre henne fra Arusha til Nairobi. Med på turen hadde vi 2 av hundevalpene som en av arbeiderne i Nairobi hadde kjøpt av oss. Det gikk veldig greit, Reidun var litt redd vi skulle få mye lukt i bilen, men det gikk over all forventing, på tross av heller dårlige veier:

Men vi kom oss da vel fram og tilbake, og full bil hadde vi opp og full bil hadde vi ned - bilen var full av Reiduns bagasje opp og ned hadde vi studd bilen med bagasje for noen andre som skal fly ned.... det ble bare 3 syltetøyglass som knuste da vi skulle bære bagasjen ut av bilen igjen - dårlig bunn i pappeska...

Ingen kommentarer: