fredag 20. april 2007

Endelig er den store regntiden over oss.....

I natt og i morres så høljregnet det. Fantastisk å både se og høre på, men ikke fullt så kjekt om natta og når det da også blir torden, så bråker det fælt.
Ute er det grønt og flott. Så nå har vi noen utfordrende uker foran oss med regn og ofte fint utpå dagen. De er umulig å gå ute når det høljer, så da er det bare å vente til det gir seg.



I dag ga det seg i 10-tiden og så ha vi hatt sol og varme, men litt vanskelig å kjøre. Heldigvis har vi Landcrusere og 4-hjulstrekk, så vi kommer fram i gjørma.

Ellers prøver vi å finne du hva som skjedde natta da vi hadde så mye skyting her. Ingen ble drept eller såret. Vi har forstått at det var tyver som var ute etter penger i et boligkompleks like i nærheten. Det gikk godt med alle sammen, høres ut til å ha vært en ungdomsgjeng.


Men alt er nå vel her og i morgen skal jeg på shopping med henne jeg dele hus med. Ho reiser til Norge i slutten av mnd og treng å få kjøpt noen gaver. Ellers læres jeg opp i arbeidsoppgavene her - har jo jobbet her før, så det er bare å oppdatere seg. Ser greit ut. Flott utsikt fra kontordøra nå når det er så frodig: gjestehuset med mt Meru i bakgrunnen

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Reidun !!!!

Herligt at høre at du nu er i Arusha. Jeg husker godt besøg hos dig for mange år siden. Vi har det godt på Askø, - kan meget let blive lidt misundelig. Hav det godt.
Anni!