torsdag 18. september 2008

Bybilder ...

De siste dagene har jeg vært svært mye i byen. Det er utrolig fint nå med alle disse trærende som blomster. Til og med Jaccarandatreet blomsterer nå - litt tidlig egentlig, men det er nå i hvert fall flott med de blålilla blomstene.
Grunnen til at det er blitt så mange byturer er at ting ikke er i orden. Først var det generatoren som etter hvert viste seg kun trengte et nytt batteri.
Så var det feil måling av strømmen til pumpehuset vårt - der har vi blitt belastet med 10.000 meter mer enn vi skulle - fort å lese feil, men en skulle nesten tro det var vår feil. For kommer de å retter det opp, nei det må vi sørge for selv. Etter 2 uker med henvendelser, kjørte vi ned å fikk tak i en målemann som leste av og var enige med oss at det var feil. Så skal det rettes og de kan ikke bare sende en ny faktura, nei da er det å gå med lappen fra kontor til kontor, men i går fikk vi nå endelig ny regning og fikk betalt. Ting tar bare litt lengre tid her, men det ordnes seg nå alltid.

her fra sentrum av byen - Clock Tower..

Ønsker du å vite med om byen, så klikk her: Arusha

Gata hvor vi har kirkekontoret og eller det meste av de kontorene vi må innom i løpet av en noen uker...
i går fikk jeg også kjøpt noen bougenvillaer som skal plantes - manglet noen etter at hundene hadde ødelangt - greit med plantemarkeder, de er langs hele veien... men ikke alltid lett å få den fargen man ønsker på blomstene...og de siste dagen har vært så flott med fullmåne og nesten lyse kvelder...

kommer jeg til å savne afrika og Arusha... ja definitivt..... men det skal bli kjekt å komme hjem også.

2 kommentarer:

Reier sa...

SE på den Jacarandaen! Se på den blåfargen! E det ikke nyyyydelig?

AMO sa...

Månen din speiler seg også i byfjorden mellom Bragdøya og Auglandsbukta . . .
Kanskje du får et glimt av den under flyturen din på fredag?
God tur og velkommen tilbake til Norge.