onsdag 5. desember 2007

1.søndag i advent

Det tok oss ca 4 timer å komme til denne gudstjenesten i Sekerr fra Kapenguria - og her var det ikke snakk om å fylle opp de bakerste benkene først nei. Folk kom litt etter hvert og kirka hadde de pyntet til høytiden... blomster og filler og hekla stjerner om hverandre - riktig fint ble det...og da klokka ble nærmere 1 så var kirka fullsatt - gustjenesten varte 3,5time, mye sang og vitnespyrd og til slutt inntekt til kirka. Da var det ingen anonymitet nei, da kom den enkelte fram min sin sjerv og fikk navnet sitt ropt opp og pengebeløp...



Sykepleiestudentene fra Diakonhjemmet i Oslo som hadde vært der oppe i praksis sang for forsamlingen - her sammen med de som jobber på klinikken.




Det var en flott 1.advent gudstjeneste og utrolig å se en fullsatt kirke i Sekerr - der har Guds ord fått grobunn - det var ikke mange sjelene dere på begynnelsen av -80-tallet nei...
I kveldingen var vi invitert til hun som jobber på gjestehuset i Sekerr (tidligere misjonærboligen) og da fikk vi en fin spasertur i området i kveldingen og møtte mange hyggelige menneser og ungdommer..
Det var et fint hus hun hadde og vi ble godt tatt imot i hjemmet.
Huset var fint innredet med møbler som vi er vant med. Og på veggen hang der til og med biler av vårt kronprinspar - utrolig artig.
Vi fikk servert kylling og ugali - kjempegodt.

Da vi skulle hjem igjen i halv ni tiden var det bekmørkt ute, så heldig vis hadde vi med oss lykter samt at 2 av jentene hennes fulgte oss hjem - ellers tror jeg nesten vi hadde gått oss bort. Det var fantastisk å gå der i natta med stjernene som lyste så klart - en flott opplevelse det også.

Ingen kommentarer: